Stockholm stads himmel
Anckers & Co AB Logotype

BEPRÖVADE KONCEPT, NYA IDEER,
ERFARENHETER OCH KUNSKAPER

Sökformulär

 

TRYCKSAKER

Hemma, såväl som på jobbet och ute i samhället, möts vi dagligen av en enorm flora av trycksaker i form av allt från DR, foldrar, streamers, broschyrer, stickers, flyers, reklamblad och promotionprylar till visitkort.

Detta gör oss mer och mer informationströtta, selektiva och skickliga på att snabbt sortera bort allt som inte relaterar direkt till våra verkliga omedelbara intressen och behov.

Vi tror och ser att många trycksaker försöker säga alltför mycket, fånga alla tänkbara kunder på en gång med ett blandat utbud av argument. Det kan i och för sig fungera alldeles utmärkt om affärsidén är just mångfald för alla, som t ex IKEA-katalogen.
    Men om man nu inte jobbar på den nivån, då är med största säkerhet en mycket mer lönsam investering att etablera och sälja in ett bra argument och en bra produktkategori i taget.

Vi tror på att säga det rätta så att det syns och förstås, så direkt och tydligt som möjligt. Våra kreativa lösningar kan förstärka ett bra budskap och ge argumenten en starkare säljkraft.